Projek Memikat Suami kindle ↠ Paperback read

Hanina Abdullah ß Projek Memikat Suami ebook

Projek Memikat Suami kindle ↠ Paperback read ´ ➚ [KINDLE] ❄ Projek Memikat Suami By Hanina Abdullah ➤ – Helpyouantib.co.uk NAWWAL HUSNA baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian dia dikejutkan dengan berita peminangannya Demi ummi dan babah Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tG I promise you for every day of our married life you will regret what you have done today” – Zahrain Alimin Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak kakaknya yang lebih dikenali sebagai Master ji dan Side kick“Buat apa kalau Puan Sri berkenan tapi tuan punya badan tidak” – Nawwal Husna“Una tak pernah terfikir ke kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una kenapa Una tak buat anaknya pun berkenan kat Una” NajlaBerjayakah Nawwal Husna memikat suaminya si simple book but managed to make me read it twice skipping certain part The good thing with this book is when the author turned the common kahwin paksa plot which always goes like husband and wife go into cat fight then at the end being together but this one its highlighted that once u r married you need to work to make it worki kinda hates the sister in law but adores Nawwal she is soft but strong Good values in term of friendship and optimism What make it lose 1 star Hmm it just that the infos inside the book isnt enough for me not like ASST or TWB but i still like it by the way

kindle º Projek Memikat Suami ß Hanina Abdullah

Mamat ketul ais beku Zahrain Alimin Bolehkah ketul ais beku ini dicairkan“Sayang Abang tak tahu bila abang jatuh cinta dengan sayang sebab abang sibuk sangat hendak membenci sayang Benci benci benci tup tup in love Bila jatuhnya pun abang tak tahu” Zahrain AliminApabila mereka sudah menemui cinta itu wujud pula penghalang dek rasa cemburu dan fitnah Berjayakah mereka mempertahankan rasa cinta yang baru hendak bercambah Ikuti cabaran dan usaha Nawwal Husna untuk membina rumah tangga bahag Good

reader Projek Memikat Suami

Projek Memikat SuamiNAWWAL HUSNA baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian dia dikejutkan dengan berita peminangannya Demi ummi dan babah Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia“Jangan menyesal little girl Projek Memikat PDF Awak ingat taktik awak tu bagus sangat Awak nak sangat kahwin dengan saya Okey saya akan bagi tahu mama yang saya setuju Cik Nawwal Husna awak akan jadi isteri saya Awak ingat awak dah menan LOVE LOVE LOVE Senyum meleret membaca buku ani very nicely written English pun lawa Sungguh daring Penuh dengan adegan hot Macam tarus dalam imagination kekeke Anyhow it's about kawin yg di tentukan oleh parents So as usual the guy the most eligible bachelor with the full package; zahrain never agreed Nawwal perempuan yg educated who loves to travel around the world akur dgn pilihan keluarga The story line is indeed different than most books i read Biasanya crisis saja but this is somewhere different Instead of the girl giving up with karenah zahrain yg membuat plan tuk nawwal to hate her She came up with a plan to make him fall in love with her Bulan lagi fall in love bah Head over heels tarus Hehehe i like it that nawwal took care all zahrain needs and be a very good wife even kana treated cold Somehow sending a message to us and to remind us to appreciate our husbands and be even adventurous ehem ehem Coz everyday is projek memikat suami Eheh Now its time to start watching that series to see if its as good with the novel