kindle ☆ Untuk Semua Dosaku ´ Paperback Ø helpyouantib

doc æ Untuk Semua Dosaku ¹ Rin Ahmad

Kisah cinta antara Nur Lisa dan Syed Azri berputik di bumi Jerman Nur Lisa gadis pintar yang hidupnya riang bertemu dengan Syed Azri kerana rancangan nakal Untuk Semua eBook #233 si adik Sharifah Azrina yang disangkanya teman sebilik sebenarnya ialah jejaka kacak bernama Syed Azri“Tak menyesal ya Tak nak tarik balik kata kata awak tadi”“I do the talking a lot Which one you meant dear roommate” Nur Lisa tergelak Sengallah Azri ni Pebende merepek entah“I’ll be the one Betcha”Nur Lisa tergelak besar Orang buat lawak dia buat serius la pula Ego seorang lelaki Tak boleh tersentuh Nur Lisa ambil mudah Tak menyangka jalan jalan di hadapan yang akan bermula bersama Syed Azri Permulaan yang tiada penghujungnya“Walk the talk Syed Azri”Sikap selamba Nur Lisa akhirnya memikat Syed Azri yang egonya sentiasa dijulang ke langit Di saat cinta berkembang mekar cahaya hidayah menerjah ke ruang hati Nur Lisa Kisah lampau kisah zaman peralihan Betul orang cakap nak buat baik beribu halangan sudah menanti di hadapan kita Cinta yang menggunung dan kasih sayang yang melimpah ruah terhadap Syed Azri terpaksa dikorbankan demi cinta barunya kepada Yang Esa“Lisa” Syed Azri cuba memeluk Nur Lisa Mahu me i haven't finished reading this book just read 23 of it gave this book 5 stars without a second thought I LOVE THIS BOOK ALOT not a cliche story Nur Lisa and Syed Azri they are meant for each other come hell or high watereditdone discovered Rin Ahmad's blog few weeks ago read USD there glad that i decided to buy the book and it's really worth it

ebook Untuk Semua Dosaku

Untuk Semua DosakuDiri mahu berubah orang yang paling dekat tidak memberi sokongan malah memandang sepi Keluarga yang memandang hina dek masa lampau yang terbongkar dan suami yang masih meragui dirinya yang kini berubah“You know what naughty Dutches always said for their wives There are only three ways to please their men First please them on bed Second make them sandwiches and third don’t talk so much Now do number three and getyourself ready” Syed AzriSyed Azri bukanlah lelaki kasanova dan dalam hatinya hanya terpahat nama Nur Lisa Hanya keegoan membuat dia tegar melepaskan Nur Lisa dulu dan di saat Nur Lisa kembali dalam hidupnya siapa sebenarnya yang didambakan dalam hidupnya kini Nur Lisa kekasih hati merangkap roommate di studio kecil di Jerman dulu atau Nur Lisa si isteri yang kini sudah jauh berbezaSetiap permulaan pasti berhalangan Mampukah Nur Lisa kekal menjadi hamba Nya yang taat dan menjadi isteri yang solehah kepada Syed Azri Mampukah Syed Azri berjalan seiring dengan jalan yang telah dipilih oleh NurLisa Nur Lisa binti Tajudin Cinta yang berputik dalam kancah dosa Adakah akan terpalit selamanya Syed Azri bin Syed Gilani Cinta yang tak perlu berubah Adakah akan kekal selamanya with Shieda Raza Like it or Lump it Lisa Tagline Syed Azri character yang amat aku suka He is so cool lagi describe Smart Sexy Beard reminded me of my hubby yg memang dari mula aku kenal dia dah bergoatee Anyway this book it's amazing because aku suka cara penulisannya yang santai Coincidentally baca buku ni time World cup and support the German team mulalah berangan nak pergi Pasing Munich dan kelakar nak belajar bahasa GermanNur Lisa she reminded me of how young and dangerous some individual used to be Kluar party drinking havoc sana sini Tinggal serumah dengan Azri getting high dengan daun yang kena tuang susu tu I just love her transition from the badass to becoming a better muslimah just by having someone to turn the world around in a place where you least expected Syed Azri is all the the good girl needs Bad boy for every good girl and you life wil turn 360 Syukur Syed Azri berubah for the better untuk NurLisaLily aku macam nak chili mulut dia dan Tengku Akhbar he's that could you need just sheltering Lisa like all besties should do Kata payung EmasOverall buku ni DAEBAK in a lot of way kalau aku dah type non stop macam nie Rin Ahmad anticipating from you9 April 2018 Once again Though I found grammatical errors but yet I still can't deny the fact this tale of Syed Azri and Nur Lisa makes me grow fonder of the love for Allah and then the rest follows Sinning is inevitable but to realize and get out of it that takes lots of self check and reminder There goes my journey to Pasing Garching the beautiful lakes of Germany River Wuerm Tanjung Leman KL and JB All summed in a week worth reading

Rin Ahmad ¹ Untuk Semua Dosaku pdf

kindle ☆ Untuk Semua Dosaku ´ Paperback Ø helpyouantib ´ ❄ [KINDLE] ✽ Untuk Semua Dosaku By Rin Ahmad ➝ – Helpyouantib.co.uk Kisah cinta antara Nur Lisa dan Syed Azri berputik di bumi Jerman Nur Lisa gadis pintar yang hidupnya riang bertemu dengan Syed Azri kerana rancangan naNenteramkan Nur Lisa Dia kalah melihat titisan air mata di pipi Nur Lisa“No” Nur Lisa menolak tubuh Syed Azri dengan kasar“Boleh tak jangan keras sangat We’ve been together for years and we’ve done lots than thisPlease”“Tolong hormat saya Perlu ke saya merayu agar awak menghormati saya or should I say even if we’ve been together thousands years the fact is you are not my husband Awak tak halal untuk saya Dan saya pejam mata untuk kisah silam kita”“Lisa”“I better get going before things become worse”“It’s worse already and I hate when you pretending to be good when I know who you are inside out”“Then hate me” Bergegar dada Nur Lisa mendengar perkataan ‘pretending’Mereka berpisah di bumi Jerman namun jodoh mengejar Nur Lisa dan dia terpaksa akur bahawa jodoh dambaan lelaki yang boleh dijadikan peneman jalan ke jannah hanya tinggal mimpi Pertemuan semula dengan Syed Azri di Malaysia menjadi titik ketenangan Nur Lisa dirembat dan kehidupan penuh berliku di samping orang yang pernah menolak jalan yang dipilihnya Melayani kerenah Syed Azri yang akhirnya bergelar suami atas paksaan keluarga tak semudah ABC apabila jalan hidup yang dipilih berbeza Apabila tiba saat No better word to describe USD Best novel 55 stars